Εκδρομή Ανατολική Ρωμυλία Πρωτομαγιά '23 4 Ημέρες

 

Εκδρομή Ανατολική Ρωμυλία Πρωτομαγιά ’23 4 Ημέρες

  Περιλαμβάνονται:

  • Mετακινήσεις και περιηγήσεις με λεωφορείο που καλύπτει όλες τις προδιαγραφές για άνετο και ασφαλές ταξίδι
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο BULGARIA 4* plus
  • Διατροφή στο ξενοδοχείο σύμφωνα με την επιλογή σας
  • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση

 

  Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους.
  • Δεν περιλαμβάνεται ασφάλιση covid .(αφορά το 70% της κάλυψης των εξόδων) Η ασφάλιση αυτή είναι προαιρετική αλλά προτείνουμε να την πάρετε όσο ακόμα η πανδημία δεν έχει τελειώσει οριστικά. Για να εξασφαλίσουμε για εσάς το καλύτερο αποτέλεσμα με ένα πλήρες πακέτο ασφάλισης, έχουμε έρθει σε συμφωνία με την ΑΝΑΞ insurances προσφέροντας έναν συνδυασμό καλύψεων από την INTERAMERICAN ιδιαίτερα σημαντικές οι καλύψεις για ακύρωση λόγω νόσησης πριν την αναχώρηση και η κάλυψη εξόδων λόγω νόσησης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Κόστος ανά άτομο : 20 ευρώ

Πληροφορίες

Ένα κομμάτι της γειτονιάς μας που πρέπει να γνωρίσετε!

Η διαμονή για αυτή την εποχή πρέπει να είναι στον Πύργο (Μπουργκάς). Η μυρωδιά της θάλασσας, το μικρό κομμάτι της ησυχίας, τα μικροσκοπικά δρομάκια και τα χαμογελαστά μάτια σας καλωσορίζουν… Σε αυτό το οδοιπορικό θα δείτε ωραία αξιοθέατα, μέρη που δεν περιμένατε να είναι τόσο κοντά και τόσο όμορφα, τη γαστρονομία της περιοχής και φυσικά την πλούσια ιστορία της περιοχής, με έντονα ελληνικά στοιχεία.

Μεγάλο προτέρημα του ταξιδιού είναι η διαμονή του. Θα μείνετε στο κέντρο του Πύργου, στο πολυτελές ξενοδοχείο – έμβλημα της πόλης, το περίφημο Bulgaria 4* plus, με βαθμολογία booking 9.2! Mπορείτε να επιλέξετε διαμονή με πρωινό ή με ημιδιατροφή.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση και ένα υπέροχο 4ήμερο ταξίδι στη γειτονική μας χώρα σας περιμένει..

 

Έντυπα