Ταξίδι Σαφάρι Τανζανίας & Ζανζιβάρη 9 ημέρες

 

Ταξίδι Σαφάρι Τανζανίας & Ζανζιβάρη 9 ημέρες

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση) με SCOOT AIRLINES
 • Ξενοδοχεία 4*/4*sup
 •  Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Μεταφορές, μετακινήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 •  Εισόδους κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων σε όλα τα επισκεπτόμενα μέρη σύμφωνα
  με το πρόγραμμα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης/Φ.Π.Α.
 • Ξεναγήσεις από διπλωματούχους ξεναγούς σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Έλληνας έμπειρος αρχηγός-συνοδός σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως
  προαιρετικό/προτεινόμενο

Πληροφορίες


Στα νοτιοανατολικά της Τανζανίας και μόνο 230 χιλιόμετρα από το Νταρ ες Σαλάμ, στο μέγεθος της Αυστρίας, το εθνικό πάρκο Nyerere, που πήρε το όνομα του από τον πρώτο πρόεδρο και μεγάλο οικολόγο της  χώρας,   είναι μια τεράστια προστατευόμενη περιοχή άγριας φύσης που παραμένει ανέγγιχτη για εκατομμύρια χρόνια. Με έκταση 30.893 τετραγωνικά χιλιόμετρα, θεωρείται από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και συγκεντρώνει πάνω από 2000 είδη φυτών, 430 είδη πουλιών και 60 είδη θηλαστικών. Το 1982 χαρακτηρίστηκε μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO, λόγω της ποικιλομορφίας της άγριας ζωής και της αδιατάρακτης φύσης του. Ένα μοναδικό περιβάλλον πλούσιο σε νερά, κανάλια και λίμνες, άφθονο σε άγρια ​​ζωή και ελάχιστα επισκέψιμο από τουρίστες, σε σύγκριση με τα βόρεια πάρκα, που μπορείτε να απολαύσετε μία ποικιλία δραστηριοτήτων χάρη στις λίμνες και τον ποταμό Rufiji.  Λόγω της μικρής συγκέντρωσης τουριστών και του άφθονου νερού, το πάρκο Νυερέρε, υπερηφανεύεται για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση άγριων ζώων και την πλούσια συλλογή άγριας ζωής. Εδώ θα συναντήσετε αγριόγατες, λιοντάρια, λεοπαρδάλεις, τσιτάχ, ελέφαντες, ρινόκερους, ιπποπόταμους, βούβαλους, καμηλοπαρδάλεις, τις μεγάλες αντιλόπες Έλαντ, ζέβρες, Γκνου, ύαινες, τα υπό εξαφάνιση αγριόσκυλα και πολλά άλλα άγρια θηλαστικά και κροκοδείλους
Εδώ το μεγαλύτερο ποτάμι της ανατολικής Αφρικής χαρίζει έναν υδάτινο δρόμο γεμάτο από λίμνες, φοινικόδεντρα, και σημεία συγκέντρωσης, ιδανικά για παρατήρηση, φωτογράφιση και ρομαντικό δείπνο.
Το μήλο της έριδος για πολλές εθνότητες (Ζανζιβάρη) θα το βρείτε εκεί στον Ινδικό, έτοιμο για να σας χαλαρώσει με την τροπική του βλάστηση, να σας ταξιδέψει σε εξωτικούς κόσμους με τα γαλαζοπράσινα νερά και τους πλούσιους υφάλους του, να σας διηγηθεί ιστορίες στην Πέτρινη Πόλη του και να σας μυήσει στα μυστικά των μπαχαρικών και των γεύσεών του.
Απολαύστε το σαφάρι σας στο μεγαλύτερο πάρκο του κόσμου Χακούνα Ματάτα (χωρίς ανησυχία) !