Εκδρομή στην Τήνο το Πάσχα

 

Εκδρομή στην Τήνο το Πάσχα

ΤΗΝΟΣ
13 – 17/ 4 /2023
5 ημ πρωινή & βραδινή αναχώρηση

Πληροφορίες


1η µέρα: Μ. Πέμπτη ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ (534 χλµ.)

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και στις 07.00 αναχώρηση, περνώντας από Λάρισα, Βόλο, Λαµία, µε στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη στη Ραφήνα, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

2η µέρα: Μ. Παρασκευή ΤΗΝΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Πρωινό και αναχώρηση για το Ιερό Ίδρυµα της Ευαγγελίστριας, παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης και ακολουθεί ο γύρος του νησιού κατά τη διάρκεια του οποίου θα επισκεφθούµε τη µονή της Αγίας Πελαγίας. Αναχώρηση για τα όµορφα χωριά Μουντάδος, Κτικάδος, Χατζηράδος, Κάµπο, Καρδιανή, Υστέρνια, άφιξη στο µεγαλύτερο και πιο όµορφο χωριό της Τήνου, τον Πύργο, όπου θα µπορέσετε να επισκεφθείτε το µουσείο και σπίτι του περίφηµου γλύπτη Γιαννoύλη Χαλεπά όπως επίσης και το µουσείο Τήνιων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ στη γραφική πλατεία και συνεχίζουµε για το παραλιακό χωρίο Πάνορµος. Το απόγευµα παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Διανυκτέρευση.

3η µέρα: Μ. Σάββατο ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ (προαιρετική)

Πρωινό και προαιρετική εκδροµή στη Μύκονο. Επιστροφή στην Τήνο. Για όσους µείνουν στην Τήνο, η µέρα είναι στη διάθεσή σας για να επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο και να γνωρίσετε την όµορφη Τήνο µε τους γραφικούς δρόµους. Το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης και στη συνέχεια Αναστάσιµο δείπνο µε µαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

4η µέρα: Κυριακή του ΠΑΣΧΑ ΤΗΝΟΣ

Πρωινό και ελεύθερη ηµέρα στη διάθεσή σας για να περπατήσετε στο όµορφο νησί και από νωρίς το µεσηµέρι Πασχαλινό γεύµα. Διανυκτέρευση.

5η µέρα: ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (534 χλµ.)

Πρωινό και στη συνέχεια επίσκεψη στο Ιερό Ίδρυµα Ευαγγελίστριας όπου θα δείτε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειµηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος στην Χώρα και επιβίβαση στο πλοίο για Ραφήνα, άφιξη και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : 5 ημέρες / βραδινή αναχώρηση / 3 διανυκτερεύσεις 1η µέρα: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ Αναχώρηση 22.00.

2η µέρα: ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ Άφιξη το πρωί στη Ραφήνα, επιβίβαση στο πλοίο, άφιξη στην Τήνο. Περιφορά Επιταφίου.

3η µέρα: ΤΗΝΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ Γύρος νησιού. Το βράδυ Ανάσταση, Αναστάσιµο δείπνο

4η µέρα: ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ (προαιρετική). Πασχαλινό γεύµα.

5η µέρα: ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (534 χλµ.)

Έντυπα