Ζάκυνθος καλοκαίρι

 

Ζάκυνθος καλοκαίρι

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

5  ημέρες

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας.
  • Τα εισιτήρια Κυλλήνη-Ζάκυνθος – Κυλλήνη. 
  • Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγµένο ξενοδοχείο.

  • Τις περιηγήσεις και εκδροµές που αναφέρονται στο πρόγραµµα.

  • Συνοδό του γραφείου µας.
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Τα εισιτήρια για τις βάρκες στις γαλάζιες σπηλιές, εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

  • Φόρο διαμονής.

από

289.00

Τιμή ανα άτομο

Φόρμα Ενδιαφέροντος

23210 25397 23210 25341

Πληροφορίες


1 η ηµέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΥΛΛΗΝΗ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ (570 χλµ. )

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και αναχώρηση στις 07.00. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και περνώντας την καλωδιωτή γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, άφιξη στην Κυλλήνη και επιβίβαση στο πλοίο. Άφιξη στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2 η ηµέρα : ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΛΑΓΑΝΑΣ – ΜΠΟΧΑΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για περιήγηση στην πόλη. Προσκύνηµα στον Ι. Ναό του πολιούχου και προστάτη του νησιού, Αγίου Διονυσίου. Επίσκεψη στην πλατεία της πόλης που δεσπόζει το άγαλµα του εθνικού ποιητή Διονύσιου Σολωµού και ο ιστορικός ναός του Αγ. Νικολάου (ενετικό κτίσµα του 1561µ.Χ.). Θα δούµε το βυζαντινό µουσείο και το περίφηµο µαυσωλείο – µουσείο των Σολωµού – Κάλβου. Αναχώρηση για Λαγανά (περιοχή προστασίας της χελώνας caretta–caretta) µια από τις πιο τουριστικές περιοχές του νησιού µε πανέµορφη παραλία και εκατοντάδες εµπορικά µαγαζιά, εστιατόρια και καφετερίες. Θα έχουµε ελεύθερο χρόνο για µπάνιο, γεύµα εξ’ιδίων και θα επισκεφτούµε προαιρετικά µε βάρκες την περιοχή πουγεννούν οι θαλάσσιες χελώνες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και αναχώρηση για µια βραδινή βόλτα στο λόφο του Στράνη, όπου έγραψε ο Δ. Σολωµός τον Εθνικό µας Ύµνο και τη Μπόχαλη το µπαλκόνι της Ζακύνθου. Διανυκτέρευση.

3 η ηµέρα : ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ-ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ-ΝΑΥΑΓΙΟ-ΒΟΛΙΜΕΣ-ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ-ΑΛΥΚΕΣ

Πρωινό. Σήµερα θα περιηγηθούµε στο κεντρικό και βόρειο τµήµα του νησιού. Στο χωριό Μαχαιράδο, θα δούµε το ναό της Αγ. Μαύρας, οι καµπάνες του οποίου ακούγονται σε όλο το νησί και στην Αναφωνήτρια, το µοναστήρι όπου µόνασε ο Αγ. Διονύσιος. Θα θαυµάσουµε από ψηλά το ναυάγιο, σήµα κατατεθέν του νησιού και θα φθάσουµε στον Αγ. Νικόλαο απ’ όπου προαιρετικά µπορούµε να κάνουµε βαρκάδα στις πανέµορφες Γαλάζιες Σπηλιές. Γεύμα εξ‘ ιδίων και θα επιστρέψουµε στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ, βόλτα στο Αργάσι, µια από τις πιο τουριστικές περιοχές. Διανυκτέρευση.

4 η ηµέρα : ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΧΕΛΜΗ – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ

Πρωινό και αναχώρηση για Αγία Μαρίνα. Επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Χέλμη και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τον Παρθενώνα της Ζακύνθου, την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας. Επόμενη στάση στο μικρό χωριό Λίμνη Κερίου που βρίσκεται στην πλαγιά του Ακρωτηρίου Μαραθιά. Η Λίμνη Κερίου είναι ιδανική αφετηρία είτε για να επισκεφθείτε τις σπηλιές και τις επιβλητικές παραλίες του Ακρωτηρίου Μαραθιά είτε για να πάτε προαιρετικά στο κοντινό νησί με τις χελώνες που περιβάλλεται από μια πανέμορφη θάλασσα και αποτελεί μέρος του θαλάσσιου πάρκου. Χρόνος για μπάνιο και γεύμα εξ’ ιδίων. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος στην πλατεία Σολομού. Διανυκτέρευση.

5 η ηµέρα : ΖΑΚΥΝΘΟ – ΚΥΛΛΗΝΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (570 χλµ.)

Πρωινό και αναχώρηση. Επιβίβαση στο πλοίο για Κυλλήνη. Άφιξη και αναχώρηση για την πόλη μας, δια µέσου Πάτρας, Ρίου – Αντιρρίου. Άφιξη στην Θεσσαλονίκη το βράδυ.

Έντυπα