Θάσος

 

Θάσος

ΘΑΣΟΣ

3 ημέρες

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας.

  • Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας με την αντίστοιχη διατροφή.

  • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

  • Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

  • Έμπειρο συνοδό του γραφείου µας.

  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.

  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Τα εισιτήρια για τις βάρκες στις γαλάζιες σπηλιές, εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

  • Φόρο διαμονής.

από

119.00

Τιμή ανα άτομο

Φόρμα Ενδιαφέροντος

23210 25397 23210 25341

Πληροφορίες


1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΘΑΣΟΣ (230 χλμ)

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 08.00 αναχώρηση για Κεραμωτή απ΄ όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για το βορειότερο νησί του Αιγαίου την όμορφη Θάσο. Άφιξη στο καταπράσινο νησί και ξεκινάμε να το γνωρίσουμε από τον Λιμένα, την πρωτεύουσα του. Θα δούμε τα ερείπια του ναού του Ποσειδώνα, του ιερού του Διονύσου και της Αγοράς, το αρχαίο θέατρο, στο οποίο ακόμα και σήμερα δίνονται παραστάσεις, την Ακρόπολη και το Αρχαιολογικό μουσείο. Επόμενος σταθμός μας το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2 η μέρα : ΘΑΣΟΣ (70 χλμ.)

Πρωινό και σήμερα θα γνωρίσουμε τις υπόλοιπες ομορφιές του νησιού. Θα ξεκινήσουμε από το Μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ του προστάτη του νησιού και τις Αλυκές με τα αρχαία ορυχεία μαρμάρου. Συνεχίζουμε για την Παναγιά με τα σπίτια που διατηρούν τον παραδοσιακό Μακεδονικό ρυθμό και την αξιόλογη εκκλησία της Παναγίας. Θα γευματίσουμε εξ’ ιδίων και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Νωρίς το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το Θεολόγο, ένα όμορφο χωριό σε υψόμετρο 220μ. με παλιά αρχοντικά και πλακόστρωτα δρομάκια. Αποτελεί τουριστικό κέντρο και υπήρξε πρωτεύουσα του νησιού. Το βράδυ θα κάνουμε μια βόλτα στα Λιμενάρια την όμορφη κωμόπολη στα νοτιοδυτικά του νησιού με καταπληκτικές καφετέριες, μπαρ, μαγαζιά και πάγκους με σουβενίρ. Διανυκτέρευση.

3 η μέρα : ΘΑΣΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (230 χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση για το Λιμένα. Χρόνος για να χαλαρώσετε κάνοντας τα ψώνια σας μέχρι την ώρα αναχώρησης του πλοίου. Επιβίβαση στο πλοίο για Κεραμωτή. Στάση στην Καβάλα για βόλτα και καφέ. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη και άφιξη στην πόλη μας αργά το απόγευμα.

 

Έντυπα