ΠΡΕΒΕΖΑ - ΠΑΡΓΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ - ΠΑΞΟΙ

 

ΠΡΕΒΕΖΑ – ΠΑΡΓΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ – ΠΑΞΟΙ

ΠΡΕΒΕΖΑ – ΠΑΡΓΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ – ΠΑΞΟΙ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας.

  • Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο με την αντίστοιχη διατροφή.

  • Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

  • Έμπειρο συνοδό του γραφείου µας.

  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.

  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

    • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

    • Φόρο διαμονής

από

229.00

Τιμή ανα άτομο

Φόρμα Ενδιαφέροντος

23210 25397 23210 25341

Πληροφορίες


1 η µέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΕΡΔΙΚΑ (παραλία Αρρίλας ) – ΣΥΒΟΤΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ (430 χλµ)

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και στις 08:00 αναχώρηση µέσω Εγνατίας οδού. Αφήνοντας πίσω μας τα Γιάννενα και συνεχίζοντας την Εγνατία οδό φτάνουμε στις παράλιες Ιόνιες ακτές της Θεσπρωτίας. Τοπία παραμυθένια. Καταλήγουμε στην υπέροχη οργανωμένη παραλία της Πέρδικας, την Αρρίλλα. Χρόνος για μπάνιο και γεύμα εξ ιδίων. Συνεχίζοντας τη μέρα μας και κάνοντας μία θαυμάσια διαδρομή φτάνουμε στα γραφικά Σύβοτα όπου θα έχουμε χρόνο για τον απογευματινό μας καφέ. Τελευταίος μας σταθμός η περιοχή της Πρέβεζας όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

2 η µέρα: ΛΕΥΚΑΔΑ – ΝΥΔΡΙ κρουαζ. ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Λευκάδα. Άφιξη στο Νυδρί, απ’ όπου θα πάρουμε το καραβάκι για την προαιρετική κρουαζιέρα µας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη Σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδουρή το νησί του Βαλαωρίτη (Πριγκιπόνησα) και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες η κρουαζιέρα µας θα γίνει µμεγαλύτερη και θα επισκεφθούμε και το γραφικό Φισκάρδο της Κεφαλονιάς και τα παράλια της Ιθάκης. Το απόγευμά ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη της Λευκάδος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3 η µέρα: ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΕΚΒΟΛΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τα βουνά του Σουλίου. Σε υψόμετρο 1600μ., 2 μόλις χλμ. από το χωριό Γλυκή, συναντάμε μια από τις πηγές του μυθικού Αχέροντα. Ο μυθικός ποταμός συνεχίζοντας το αέναο ταξίδι του προς τη θάλασσα δημιουργεί στο πέρασμα του τοπία μοναδικού φυσικού κάλους. Μπορούμε προαιρετικά να κάνουμε βαρκάδα καγιάκ ή να πιούμε σε ειδυλλιακό τοπίο τον καφέ μας. Κατηφορίζοντας για την Αμμουδιά (εκβολές του ποταμού) θα έχουμε την ευκαιρία για την προαιρετική βαρκάδα περνώντας από τα νερά της Στυγός. Μπάνιο και γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ θα κάνουµε βόλτα στον πεζόδροµο της όµορφης παραλίας της Πρέβεζας. Διανυκτέρευση.

4 ηµέρα: ΠΑΡΓΑ – κρουαζιέρα ΠΑΞΟΥΣ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΥΣ

Πρωινό και αναχώρηση για την Πάργα και την προαιρετική µας ημερήσια εκδρομή για Παξούς και Αντίπαξους. Θα δούµε τις περίφηµες σπηλιές των Αντίπαξων και θα σταματήσουμε για μπάνιο και φαγητό εξ ιδίων στο γραφικό Γάϊο, την πρωτεύουσα του νησιωτικού συμπλέγματος. Επιστρέφοντας στην Πάργα θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για γνωριμία με την γραφική πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΠΡΕΒΕΖΑ – ΛΙΜΝΗ ΖΗΡΟΥ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (370χλµ.)

Πρωινό και αναχώρηση. Η ημέρα της επιστροφής μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε τη λίμνη Ζηρού, που αποτελεί ένα μνημείο της φύσης, που η ομορφιά του είναι εφάμιλλη λιμνών της Κεντρικής Ευρώπης, και της Βορείου Αμερικής, αποτελεί ένα ιδιότυπο πάρκο, που δεν το δημιούργησε ο άνθρωπος, αλλά η ίδια η φύση. Χρόνος για ένα απολαυστικό, χαλαρωτικό καφέ, και συνεχίζουμε για τα όμορφα Γιάννενα, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύμα εξ ιδίων. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη με τις καλύτερες εμπειρίες.

 

Έντυπα