Ταξίδι στην Αθήνα

 

Ταξίδι στην Αθήνα

Αθήνα

3ή4 ημέρες

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  • Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας.
  • Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Συνοδό του γραφείου μας. ,
  • Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο.
  • Διατροφή .
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων,

νυχτερινών κέντρων.

  • Φόροςδιαμονής.

από

169.00

Τιμή ανα άτομο

Φόρμα Ενδιαφέροντος

23210 25397 23210 25341

Πληροφορίες


1η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ (500 χλμ )

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07.00 με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό και μέσω Κατερίνης-Λάρισας-Λαμίας, φθάνουμε στην Αθήνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ένας περίπατος στην στολισμένη Πλάκα με προαιρετικό δείπνο θα ολοκληρώσει τη μέρα μας. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΑΘΗΝΑ περιήγηση πόλης (ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, ΑΚΡΟΠΟΛΗ)

Πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση για ξενάγηση μέσα από το λεωφορείο στην πόλη της Αθήνας, όπου και θα γνωρίσουμε τα βασικότερα αξιοθέατα της πρωτεύουσας, όπως το Παναθηναϊκό Στάδιο, τον Βασιλικό Κήπο, τη Βουλή των Ελλήνων, την πλατεία Συντάγματος με το μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη, το Ζάππειο και τις Στήλες Ολυμπίου Διός. Τέλος, επίσκεψη στο νέο μουσείο της Ακρόπολης και στην Ακρόπολη. Η υπόλοιπη ημέρα ελεύθερη στην πόλη της Αθήνας. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΣΟΥΝΙΟ – ΓΛΥΦΑΔΑ – ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ (100χλμ)

Πρωινό. Αναχώρηση για το νοτιότερο Ακρωτήριο της Αττικής Χερσονήσου. Θα διασχίσουμε την Αθηναϊκή Ριβιέρα, την ωραιότερη αστική διαδρομή στην Ελλάδα. Περνάμε από τη Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Βάρκιζα, Σαρωνίδα και φθάνουμε στο ακρωτήρι του Σουνίου, από τις ομορφότερες εικόνες της Αττικής, με το Ναό του Ποσειδώνα. Χτισμένος στη ίδια εποχή με τον Παρθενώνα, στη διάρκεια του Χρυσούαιώνα του Περικλή. Στο εσωτερικό του Ναού, στον λεγόμενο Σήκο, δέσποζε επιβλητικό το άγαλμα του Ποσειδώνα, με ύψος περισσότερο από 6μέτρα. Επόμενοςσταθμός μας η περιοχή της Βάρης. Γεύμα εξ ιδίων. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε το κέντρο ΠολιτισμούΊδρυμά Σταύρος Νιάρχος. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε στους χώρους στο πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής κτιριακό συγκρότημα που θα φιλοξενήσει την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή αλλά και στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κοινού που το περιβάλλουν. Το απόγευμαεπιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για να επιλέξετε τη διασκέδασή σας. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΒΟΛΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (540χλμ)

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στο κέντρο της πρωτεύουσας. Νωρίς το μεσημέριαναχωρούμε και κάνοντας στάσεις για καφέ στο δρόμο και για φαγητό στην πανέμορφη πόλη του Βόλου άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Σημείωση: Στο 3ήμερο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείται η 3 η ημέρα και η επίσκεψη στην Ακρόπολη γίνεται την πρώτη μέρα

 

Έντυπα